SpecSolutions
Arculattervezés &
webdesign

feladatunk

Modern formavilággal, fiatalos megjelenéssel.

Nagy Gáspár megbízásából készíthettük el a sepcsoulutions.eu weboldalt, mely mind hangulatában, mind pedíg szerkezetében és funkcióiban egy előremutató projekt. A készítésekor szorosan együtt működtünk Gáspárral, aki nagyon precízen adta át számunkra az információkat. Ennek köszönhetően rekord idő alatt született meg a működő verzió.

arculattervezés

Logótervezés és kisarculat tervezés

TTeljes arculattervezés keretében megújítottuk a logó megjelenését, újraterveztük a hordozókon való megjelenést, és javaslatokat tettünk a kommunikációk formáira, hangulatára.

weboldal készítés

Reszponzív megjelenés

Teljes arculattervezés keretében megújítottuk a logó megjelenését, újraterveztük a hordozókon való megjelenést, és javaslatokat tettünk a kommunikációk formáira, hangulatára.

reszponzív weboldal

Az elkészült weboldal minden
mobileszközön tökéletesen megjelenik!

Teljes arculattervezés keretében megújítottuk a logó megjelenését, újraterveztük a
hordozókon való megjelenést, és javaslatokat tettünk a kommunikációk formáira,
hangulatára.

összefoglalás

Hatékonyság és
örömfejlesztés!

Köszönhetően a készséges kiszolgálásért, melyek a tartalmak átadásában, illetve a szakmai kérdésekben felmerülő segítséget jelentették, a weboldal és az arculat kifejezetten gyorsan és gördülékenyen tudott elkészülnk!

Látogassa meg a weboldalt

www.specsolutions.eu/
×

Hírlevél feliratkozás

Proin aliquet egestas risus, eget iaculis dui facilisis a. Maecenas eget velit eros. Sed tincidunt lacus eget cursus fermentum. Mauris auctor metus urna, eget dictum mi suscipit feugiat. Aenean purus dui, lobortis semper quam id, facilisis pretium urna.