Harcolunk a gagyi web ellen

Online marketing és web szolgáltatások

Küldetésünk: segíteni ügyfeleinknek, hogy megtalálják számításukat a digitális világban, a lehető legjobb módon: egyszerűen, érthetően, együtt.

Olyan megoldásokat készítünk, melyek összekapcsolják a menedzsment célokat, a vállakozás üzleti folyamatait a cég célcsoportjával.
Hogyan? Stratégia, technológia és kreativitás
Hisszük, hogy tucat megoldásokkal nem lehet igazi üzleti előnyre szert tenni, ezért folyamatosan olyan minőségi megoldásokat keresünk ügyfeleinknek, melyek valódi eredményeket hoznak.

2005-ben azzal a céllal alakultunk, hogy a nagy ügynökségek piacán egy gyors regalású hatékony csapatként egyszerű megoldásokat találjunk a bonyolult kihívásokra, melyek nagyszerű ereményeket érnek el.

Amit imádunk csinálni

Branding & kreatív design

Csak 2,6 másodperce van, hogy megfelelően erős első benyomást keltsen az interneten. A márkaépítés ennek a megjegyezhető és szerethető identitás kialakításáról kell szólnia, amely megragadja a célközönséget és biztosítja az értékesítés növekedését.
Vállaljuk cégek komplett arculattervezését, logó-, névjegykártya, levélpapír, boríték, csomagolás, kiadvány, plakát és minden egyéb nyomtatott grafikai anyag tervezését.

Digitális stratégiai tanácsadás

A digitális stratégia pontosan meghatározza, hogy mit várhat el a digitális jelenléttől és milyen célokat érhet el. Az egységes digitális stratégia biztosítja, hogy a cége minden rezdülése a konkrét célok eléréséért dolgozzon. A digitális stratégia a cég marketingjének legerősebb részének kell lennie. Ha nem így van, azzal komolyan kocáztatja a közönsége elvesztését a versenytársaival szemben

Honlapkészítés, webfejlesztés

Egyedi megoldásokat fejlesztünk az üzleti célok és feladatok elérése érdekében. Az ön üzletének megértése az egyik alapvető feladatunk - minden fejlesztésünk erre a tudásra építkezik.
Ragaszkodunk az olyan megoldásokhoz, melyek a legújabb technológiák felhasználásával a legjobb megoldást nyújtják, legyen az egy webshop vagy egy online ügyviteli rendszer.

Ebben vagyunk a legjobbak

UX Design optimalizálás

Felhasználói élmény javításába fektetni az egyik legkifizetődőbb befektetés. Amellett, hogy az egekbe röpítheti vele a megtérülési mutataókat, a felhasználók számára is pozitív márkaélményt nyújt. Segíthetünk növelni a ROI-t a UX újragondolásával?

SEO - keresőoptimalizálás

Minden vállalkozás álma a keresőmotorok meghódítása, hogy az ő szolgáltatása, terméke legyen az első a keresőmotorok rangsorolásában. Ehhez többre van szükség, mint kulcsszavakkal teleírt oldalak készítése, sőt a SEO isteneihez fohászkodás sem segít.

Weboldal karbantartás és támogatás

Csapatunk 13 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalati szintű támogatás nyújtásában, folyamatos fejlesztési és karbantartási szerződéseket vállalunk minden méretű projekt számára.

"A megoldások mindig előremutatóak, és nem utolsó sorban rendkívül korrekt áron kínáljátok odaadó munkáitokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom a veletek való munkát, persze remélve, hogy ránk ezután is ugyanannyi időt tudtok szánni :)" (Nagy László, Országos Erdészeti Egyesület)

×

Hírlevél feliratkozás

Proin aliquet egestas risus, eget iaculis dui facilisis a. Maecenas eget velit eros. Sed tincidunt lacus eget cursus fermentum. Mauris auctor metus urna, eget dictum mi suscipit feugiat. Aenean purus dui, lobortis semper quam id, facilisis pretium urna.