Olla Group
Webdesign

WEBOLDAL TERVEZÉS

Az Olla Group megalakulása óta töretlenül fejlődik és erősödik, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egyre több partnerrel dolgoznak együtt, szolgáltatási portfóliójuk növekszik annak érdekében, hogy minél nagyobb szegmenst fedhessen le a felmerült igények területén.

Jelentősebb munkáik közé tartozik a győri 206 lakásos Városrét Lakópark és a 2017-ben átadott 201 lakásos Olimpia Sétány Lakópark projekt bonyolítása, melyet a hazai lakásépítési piac évtizedek óta egyik legmegbízhatóbb és legmeghatározóbb szereplőjének, az OTP Ingatlan Zrt.-nek a megbízásából végezték.

Nem mindennapi megjelenés

Szakítottunk a szokványos navigációval. Szakítottunk a hagyományos mobil menüvel!

reszponzív weboldal

Az elkészült weboldal minden
mobileszközön tökéletesen megjelenik!

Hatékonyság és
örömfejlesztés!

Köszönhetően a készséges kiszolgálásért, melyek a tartalmak átadásában, illetve a szakmai kérdésekben felmerülő segítséget jelentették, a weboldal és az arculat kifejezetten gyorsan és gördülékenyen tudott elkészülnk!

Látogassa meg a weboldalt

www.ollagroup.eu
×

Hírlevél feliratkozás

Proin aliquet egestas risus, eget iaculis dui facilisis a. Maecenas eget velit eros. Sed tincidunt lacus eget cursus fermentum. Mauris auctor metus urna, eget dictum mi suscipit feugiat. Aenean purus dui, lobortis semper quam id, facilisis pretium urna.