Friss

Év honlapja 2016 – 3 +1 díjnyertes weboldal

Év honlapja díjnyertes weboldal 2016

Díjnyertes weboldal 2016-ban újra? Igen 🙂 Néhány év kihagyás után idén újra indítottuk néhány munkánkat az idén jubiláló Év Honlapja versenyen.  Nagy várakozással ment kis csapatunk a díjátadó ünnepségre, ahol 3+1 díjjal térhettünk haza 🙂

Büszkék vagyunk rá, hogy az igen szoros versenyben, idén olyan kategóriában is sikerült díjat nyernünk, ahol minden évben a legerősebb a felhozatal, ilyen pl. a kereskedelem kategória.
Ezúton is köszönjük nagyszerű ügyfeleinknek a bizalmat!

 

Év honlapja 2016 díjátadó - Groteszk Kreatív

Díjnyertes honlapok és a zsűri értékelése:

www.erdeszetierdeiiskolak.hu
Oktatás kategória – Minőségi díj

“Kicsit kilógott a professzionális oktatási intézmények pályázatai közül, hiszen egy nemes társadalmi célt, a természet megszerettetését tűzte ki célul maga elé a nevező intézmény. Célközönsége elsősorban a pedagógusok, akik szervezik a kirándulásokat, a természet iránt érdeklődő diákok és szüleik. A természetet és az erdei iskolákat gazdag tartalommal és a célnak megfelelően újszerű módon, gyönyörű fotókkal mutatják be. A jól kezelhető, átlátható struktúra és a reszponzív design miatt magas technikai pontokat kapott az oldal.”
www.karikagyuruk.eu
Kereskedelem kategória – Különdíj
“A Karikagyuru.eu weboldala nagyon gazdag tartalommal rendelkezik, különlegessége azonban nem ez. A honlap legérdekesebb része a karikagyűrű tervező, ahol a látogatók a saját ízlésüknek, és pénztárcájuknak megfelelően állíthatják össze kedvenc gyűrűjüket. Ez ráadásul nem csak asztali, hanem mobil böngészőben is működik.
Ez a megoldás túlmutat a legtöbb hasonló weboldalon, és jó alkalmat teremt arra, hogy a felhasználók hosszú időt töltsenek el a honlapon.”

 

http://www.durerkert.com
Kultúra kategória – Különdíj
“A szokásos tucat megoldásoktól eltérő megjelenés, szinte tökéletes technikai megvalósítás. Az oldalon használt fotók és a hozzájuk tartozó információk a megfelelő hangulatot közvetítik a látogató számára.”

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Flickr
Read previous post:
Hogyan dolgozik egy női szövegíró a férfias témákban?

Előbbi bejegyzésem arról szólt, milyen rendkívül fontos tényező, hogy nők, vagy férfiak a célcsoportod. Nos, a tartalmad fejlesztésével kapcsolatban teljesen...

Close